En Şanslı Tarot Kartları

En Şanslı Tarot Kartları

Bu makale boyunca size, hayatınıza para çekmek için en uygun zamanda olabileceğinizi gösteren kartları anlatacağım. Tabii ki, Tarot’un sadece olasılıkları gösterdiğini her zaman unutmayın, sezgileriniz size bunun en uygun gün olmadığını söylüyorsa, asla kendinizi bahis parasına atmayın. Tarot kartlarına çok önem verin, aynı zamanda sezgilerinize de önem verin. Yazının sonunda size yardımcı olabilecek bazı ilginç kaballar vereceğim.

Oyunda iyi şanslar gösteren tarot kartları

Tüm Tarot kartları bir şekilde iyi veya kötü talihin zamanlarını tahmin etse de, aşağıda parayla ilgili olarak hangilerinin en önemli olduğunu göreceğiz.

Çarkıfelek

Adından da anlaşılacağı gibi, bu büyük sır bize hayattaki her şeyin bir çark olduğunu, hiçbir canlının kaçamayacağı bir döngü olduğunu söyler. Bu, iyi ya da kötü olmaktan çok, aynı madalyonun iki yüzünü oluşturur.

Neden biliyormusun?

Çünkü bir gün çarkın tepesinde olacaksın ve ertesi gün en altta olacaksın. Ayağa kalktığınızda, sonsuza kadar sürmeyeceğini bilerek, olabildiğince zevk almalısınız. Ve düştüğünüzde aşırı derecede acı çekmenize gerek yok çünkü bunun sonsuza kadar sürmeyeceğini de bileceksiniz. Şunu unutmayın: her şey olur, her şey yaşam boyunca akar ve geçer.

Spinlerinizde Çarkıfelek göründüğünde , şansın sizden yana olduğunu ve bu nedenle oyunda kazanmak için iyi bir zaman olduğunu söyler . Ayrıca hayatınıza parayı çekecek fikirlerin ortaya çıkabileceği ilham anları yaşayacağınıza da işaret eder.

Ama dikkat et! Çarkıfelek baş aşağı görünüyorsa, çarkın en alt ve en karanlık kısmında olduğunuzu açıkça göstereceğinden, paranızı riske atmayı düşünmemeniz gerektiğinin bir göstergesidir.

Yıldız

Bu kart spreadlerinizde göründüğünde, şanslı bir yıldızın tadını çıkarıyorsunuz demektir. Diğer kartlarla olan kombinasyonuna bağlıdır, şans oyunlarının faydalarını tahmin edebilir.

Ne zaman Yıldız tersine dönmezse , evrenin sizin tarafınızda olduğundan ve onu kendi yararınıza kullanmaya karar vermenizi beklediğinden emin olun.

İmparatoriçe

Bu büyük sır size aynı zamanda iyi talihten de bahseder, ancak bu sefer şans eseri ve daha fazlası olmadan gelmeyecek, ancak hayatınız boyunca verdiğiniz kararlara bağlı olacaktır.

İmparatoriçe, iyi işlerinizi ve düşüncelerinizi ödüllendirir. Erdem torbasını doldurduğunuzda, İmparatoriçe Tanrıça Fortune’u sizin adınıza gelmesi için çağırır. Bu nedenle iyilik yapmaktan asla vazgeçmeyin, er ya da geç sizi ödüllendirecektir ve koşularınızdan birinde ortaya çıkarsa, size çok yakın olduğu anlamına gelir.

Kuvvet

Bu kart size irade gücünüzü, içgüdülerinize hükmetme ve duygularınızı kontrol etme yeteneğinizi anlatır. Ama aynı zamanda şans oyunları için de iyi bir şans kartıdır ve kumar parasının gelebileceğini gösterir .

Güç yukarıya doğru görünürse, piyangoyu oynadıysanız, ödül kazançlarınızı toplamak için pencereden geçmek için harika fırsatlara sahip olmanız olasıdır.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir