Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan 2022’de dikkate alınması gereken sorular:

Kaybı sizin için makul kılan nedir?
Kaybı kazanca çevirmek için ne gerekir?
Tekrar denemenizi sizin için değerli kılan nedir?

KOÇ

Bugün senin doğum günün. Bu yıl kendinize bir büyü yapacaksınız. Bu büyü planlı ve spontane olmalı, çünkü tüm insanların içinde siz, semptomlarını ne kadar sadık bir şekilde kaydederseniz kaydedin, hava durumunu asla tahmin edemeyeceğinizi anlıyorsunuz. Bu büyü, kendinize tam olarak kim olduğunuzu söylemeniz için en az bir büyük çaba olmalı.

Kendinizi tam olarak oraya götürecek kelimelere sahip olmasanız bile, ne istediğinizi zaten biliyorsunuz. Bu iyi. İstemek değişimle ilgilidir, tatminle değil. Hiç denemediğiniz bir şey hakkında bir ders almak için güvenli para ödemeye daha mı isteklisiniz yoksa kendiniz hakkında kimsenin öğretemeyeceği bir şey öğrenmek için kaybetmeye daha mı isteklisiniz?

BOĞA

Sizi koruyacak hiçbir şey olmadığını bilseydiniz, neyi isteyebilecek cesareti bulurdunuz? Bu günlerde, ekmiyorsun. ekiyorsun. Sadece isimlerini bildiğiniz kadar büyük bir bitki dikebilirsiniz. Ne tür bir arzunun adını zaten biliyorsunuz ve bir girişte fötr şapkanıza ne tür bir arzu bahşiş vermeye hazırsınız?

Büyük vur. Başarısız olduğunuzda, yalnızca en aydınlanmış hedeflerinize ulaşamayacaksınız. Farklı bir yere ineceksin ve önemli olan da bu. Aşmakta her zaman bilgelik vardır ve yaşamaktan korkmak asla. Ve sadece konuşmayın. Tam olarak yapabileceğinizi düşündüğünüz şeyi yapmak için çaba gösterin.

İKIZLER

Alanınızı daha büyük yapın. Zemini açmak için bir mobilya parçasını hareket ettirin. Kullanmadığınız ama her zaman takılıp düştüğünüz fazladan bir sandalyeden kurtulun. İsterseniz ve zamanı geldiyse hareket edin. Daha büyük bir yatak al ve aşkı büyüt. Artık köşelerden kaçmamak için daha parlak ışıklar alın.

Yaptığın her ne ise, alana ihtiyacın var. Her şeyi zaten bildiğiniz şeylerin içine sıkıştırmaya çalışmayı bırakın. Büyüyeceğinizi anladığınız için, şu anda ihtiyacınız olandan daha fazla alana sahip olun. Büyük tuvallere büyük resimler yapın. Büyük ayakkabılar giyin ve koşun. Topuklarınızın üzerinde dik durun ve gökyüzüne bakın. Kollarınızı ve bacaklarınızı açmak istediğinizde nereye gitmeniz gerektiğini her zaman bilmelisiniz.

YENGEÇ

Bir şeye ihtiyacınız olduğunda – umutsuzca ve sinir bozucu bir şekilde ihtiyacınız olduğunda – bir şey deneyin. Burada benimle kal. Basitçe, istediğiniz şeyi başka birine vermeyi deneyin. Bir arkadaşa ihtiyacınız varsa, iki tanıdığınızın birbirine yakınlaşmasına yardımcı olun. Aşık olmak istiyorsan, sevdiğin biri için kanat oyuncusu oyna. Doymak istiyorsan sevgiliye kaşıkla yedir.

Nisan ayında etrafınızda dolaşan belirli bir cömertlik ruhu var. Bu ruh iyi bir ruhtur. Size doğru olduğunu varsaydığınızdan daha fazlasına sahip olduğunuzu ve olabilecek kapasitede olduğunuzu gösterecektir. Bununla birlikte, bu iyi ruh, vermeye istekli olmadan önce iyi niyetle ödeme yapılmasını talep eder. Verdiğinde, sonsuza kadar verir. Tek istediği senin tatlı güvenin.

ASLAN

Halihazırda tanındığınız şeyle boğulmuş hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Yarın her zaman başka bir şeyle bilinebilirsiniz ve bilineceksiniz. Tüm bildiklerini bilerek ve sahip olduğun araçlarla yaptığın şeyi yeniden yapmaya başlasaydın, bunu nasıl saptırırdın?

O eski gururu bir kenara bırakın ve yeniyi geliştirmeye başlayın. Her zaman gurur duymalısın ama kendini övdüğün şeylerin vizyonda bayatlamasına asla izin vermemelisin. Bunu yapmak, büyümeyi unuttuğunuz anlamına gelir. İyi olduğun şeylerde zaten iyisin. Ne olmuş? Şimdi ne var?

BAŞAK

Hesap verebileceğinden daha fazla insan var. Belirli yüzlerin ve belirli isimlerin düştüğünü hesaba katmaya çalıştığınızda. Sen bildiğinden daha anlamlısın. Hayatını değiştirdiğin insanlar var ve sana dokunan ve seni dönüştürenler var. Akraba seçmişsin, gizli ataların var, her gün seni izleyen hayvanlar var ve belli bir ruh halindeyken seni düşünenler var.

TERAZI

Ya hayat bir simülasyon olmasaydı? Ya baskı yoluyla iletilmesi gereken hiçbir şey gerçekten gerçek değilse? Ya bir algoritmaya bir şey kanıtlamak için değil de rüzgarı teninizde hissetmek için yaşasaydınız? Ya var olduğunu düşündüğünüz kadar çok sonuç olmasaydı? O zaman hayatınız nasıl olurdu?

Her hareketinizi kaydeden ve not alan süper akıllı bir aparat yoktur. Yaptığınız şeylerin çoğu, saklamaya çalışmasanız bile bir sırdır. Kimse seni izlemiyor. Ne yapmak istiyorsan onu yapabilirsin. Nisan izinle ilgilidir. Ona sahipsin ve onu kendine geri verebilecek tek kişi sensin.

AKREP

Zaten beşinci evinizde Jüpiter ile en azgın geçişlerden birini yaşıyorsunuz. Nisan ayında Venüs ve Mars ne zaman girer? Pekala, güvenli oynayın ve iyi oynayın. Zevkin nasıl yavaş yavaş oluşturulacağını, nasıl hızlı bir şekilde katarsis edileceğini anlayın. Ne zaman ertelemek ve özlemek istediğinizi ve ne zaman tatmin olmaya hazır olduğunuzu bilin. Kendinize istediğiniz her şeyi verebilirsiniz.

YAY

Bu bahar çok fazla zamanınız olacak. Yapmanız gereken tek şey, yapmak istediğiniz şeyleri yapmak için zamanınız olması için yapmak istemediğiniz planlara nasıl hayır diyeceğinizdir. Bir şeyi önseziyle yapıp yapmadığınızı bilirsiniz. Bir yere gitmeyi kabul ettiğinizde ve gitmek istemediğinizde, gelmiyorsunuz. Bu yüzden sevmediğin insanlar senin güvenilmez olduğunu düşünüyor.

Yapmak istemediğin şeylere evet demeyi bırak. Bu kendi başınıza gitmek anlamına gelse bile tam olarak istediğiniz yere gidin. Bir arkadaşınla yapma eğiliminde olduğun her şeyi her zaman kendi başına yapabilirsin. Zevkinizden asla eksiltmez ve etrafınızdakileri yakınlaştıran sizin neşenizdir.

OĞLAK

Artık olman gerektiğini düşündüğün kişi olmadığına göre, dışarı çık ve bahse gir. Bir bahse girmek, çocukken hiç öğrenmediğiniz için hafta sonunuzla birlikte nasıl ağaç dikileceğini öğrenmek gibi görünebilir. Birbirinizi gerçekten sevip sevmediğinizi bilmeden önce yeni bir arkadaş edinmek için gereken zamanı harcamak gibi görünebilir. Fotoğrafçılığı sevip sevmeyeceğinizi bilmeden önce bir fotoğraf makinesi satın almak gibi görünebilir.

KOVA

Hayatında bir kez olsun, kararları sen veriyorsun. Buna alışık değilsin ve bu, hızlı hareket etmen gerektiğinde ya tereddüt edip oyalanmak ya da beklemenin sana faydası olacakken bir şeylerin içine itilmek anlamına geliyor. Tamam. Kendi zamanlamanıza bağlı kalmanın önemini öğreniyorsunuz.

Kendi zamanlamasına bağlı kalmak her şeydir. Kendi zamanlamanıza bağlı kalmak, kendinizi sizden daha yaşlı veya daha genç insanlarla karşılaştırmamak anlamına gelir. Hayatınızı yaşamak için her zaman yeterli zamanınız olacağını anladığınız anlamına gelir. Bu, daha fazla zamana ihtiyacınız olduğunda insanları sizi bekletmekten korkmadığınız anlamına gelir. Kendi zamanlamanıza bağlı kalmak, kendi büyüme hızınıza saygı duyduğunuz anlamına gelir.

BALIK

Çocukken seni sinirlendiren tüm o saçmalıkları hatırlıyor musun? Hala bunun ne kadarına katılmadığınızı söylersiniz ve geriye dönüp bakıldığında ne kadarı açıklayıcı görünüyor? Hayatında ihtiyacın olan ama duymak istemediğin veya duymak istemediğin şeyleri duyduğun zamanlar oldu.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir