Tarot Falının 3 sırrı

Tarot Falının 3 sırrı

Bazı bilginler , doğumunun eski Mısırlıların zamanına dayandığını iddia ederken, diğerleri görünümünün ilk oryantal oyunların ve putların ortaya çıkmasıyla bağlantılı olduğunu söylüyor. Bununla birlikte, çoğu uzmanın hemfikir olduğu bir yön, konfigürasyonunun Orta Çağ olarak bildiğimiz tarihsel dönemden ayrılamayacağıdır.

Böylece Tarot’un uzun bir geçmişi olmasına rağmen, bugün hala geçerlidir ve giderek daha fazla insan kartların sunduğu cevaplarda çözüm arar. Bu anlamda, telefonla soru sormadan basiret , Tarot’un bize verdiği işaretlere başvurmanın sık ve hızlı bir yolu haline geldi.

Ancak, Tarot’ta yaygın olmasına rağmen, bununla ilgili muhtemelen hala bilmediğiniz bir takım sırlar var .

Tarot’un Bilmediğiniz 3 Sırrı

Tarot da sorular sorar

Birçok insan Tarot’un yalnızca sorularımızı yanıtladığını düşünür, ancak aynı zamanda kendi . Aslında, birçok durumda, soruların kendileri cevaplardan daha alakalıdır. Bu nedenle, iyi bir okuma, kendiniz ve en yakın gerçekliğiniz hakkında düşünmenizi ve yüksek düzeyde bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Bu şekilde Tarot , hayatımızın en olumlu ve olumsuz yönlerine odaklanarak, güçlü ve zayıf yönlerimiz hakkında ilginç ipuçları sunar. Bu nedenle, Tarot’a danışmak , günlük yaşamımızda ve başkalarıyla olan ilişkilerimizde başarısız olan her şeyi tanımlamanın iyi bir yoludur.

En iyi bilinen tarot, Leonardo da Vinci’nin eseridir.

Tarih boyunca birçok sanatçı kendi Tarot kartlarını tasarlamıştır.

Şu anda en ünlü güverte şüphesiz Leonardo da Vinci tarafından yaratılan güvertedir . Floransalı sanatçı, evren ve kozmoloji hakkındaki bilgisine dayanarak kendi mektuplarını yaptı. Ezoterizm ve okült aşığı olan onun mektupları, özellikle İngiltere ve Fransa’daki diğer birçok sanatçıya örnek oldu.

Bugün birçok sanatçı kendi Tarot destesini de tasarladı. Bazı örnekler Alice Smeets, Kim Krans veya Ariel Hart’tır.

Her iki taraf tarafından üretilen enerji esastır

Tarot , ona danışan kişinin rolünün görücününki kadar önemli olduğu ikili bir oyun olarak düşünülebilir.

Bu nedenle, Tarot’a danışırken her iki taraf arasında yaratılan enerji ve üretilen bağ önemli bir husustur. Bu şekilde sürecin başarıyla sonuçlanması için taraflar arasında iyi bir enerji ve pozitiflik çok önemli bir unsur olacaktır.

Bu nedenle, aradığınız şey Tarot’un sunduğu cevaplarla hayatınızı iyileştirmekse, açık bir zihinle ve her şeyin düzeleceğine dair güvenle kahin ofisinize gitmelisiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir