Tarot Kartları Nedir?

Tarot Kartları Nedir?

Yaygın olarak okunan bir kehanet uygulamasından daha fazlası olan Tarot, tarot okuyucusunun bilgisi, uygulaması ve sezgisinin temel bir rol oynadığı bir olasılık tahmini biçimidir. Tarot okuyucusunun ve danışmanının ulaştığı manevi birleşme bile, yorumun az çok başarılı olmasına neden olur. Bazı insanlar Tarot’u kendileri hakkında bir şeyler öğrenmek ve kendi tahminlerini yapmak için kullanırlar.

Tarot aracı güvertedir. Birçok farklı köken ve sayısız baskı çalıştırma formatı vardır. Tarot okuyucusu kartlarla her türlü sorgunun geçmişini, bugününü ve geleceğini yorumlayabilir.

Tarot güvertesinde 22’si büyük, 56’sı küçük arkana olmak üzere 78 arkana vardır. Hiçbiri diğerinden daha önemli değildir, ancak her iki tür de birbirini tamamlar.

Başlıca sırlar, danışmanın kaderinin ruhsal ve en aşkın kısmının yorumlandığılardır. Küçük sırlar, günlük olaylar hakkında daha fazla bilgi sağlayanlardır, yani en küçük ve en az aşkın ayrıntılardan sorumludurlar. Tarot’un tarihini ve kökenini okumanızı tavsiye ederim , amacını ve anlamını tam olarak anlamanız sizin için çok önemli.

Tarot nasıl atılır?

Tarot okuyarak tarot atmayı öğrendiğinizi söylemek isterim . Ancak, sadece herkese göre bir sanat değildir; tarot okuyucularını seçen Tarot’tur . Ancak şunu da söylemeliyim ki, birisinin onunla tahmin etmeye meyilli olmasının nedeni, Tarot’un onu seçmiş olması ve bu nedenle bunu en büyük erdem ve sezgiyle yapmayı öğrenebilmesidir.

Kendi kart destenize mümkün olduğunca dokunmanız, kullanmanız, manipüle etmeniz gerekir, onu kendi enerjimizle doldurmanız önemlidir. Yavaş yavaş “onunla bir” olmaya başlayacağız.

Destemiz ne kadar yıpranmışsa, bize en doğru tahminleri vereceğine o kadar güvenebiliriz.

Kartlar “sizin olduğunda”, “sizinle bir olduklarında”, desteyi kesmeden önce kaç kez karıştıracağınız konusunda endişelenmenize gerek yok, karıştırmayı bırakma zamanı geldiğinde kendi ellerinizde hissedeceksiniz ve Başlat.

Tarotta ne zaman uzman gibi hissedebilirim?

Tarot kartlarını gerçekten ne zaman atmaya hazır olduğunuzu sorarsanız, cevabım her zaman aynıdır: kartların sizinle “konuşmasını” sağladığınızda. Ve bu sadece bir metafor, pratik, pratik, pratik değildir ve bunun çok gerçek bir şey olduğunu göreceksiniz. Sana bir şey olduğunda, bana söylemek için geri gel!

Tarot’un mutlak gerçek anlamına gelmediğini hatırlamak önemlidir; bu araç aracılığıyla yapılan herhangi bir tahmin, iyi ya da kötü, danışmanın eylemleri ile değiştirilebilir. Bizi yalnızca lehte ve aleyhte olan olasılıklar konusunda uyarır, ancak yine de diğerleri arasında bir araçtır.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir