Tarot Kartları Ve Fal Taşları

Tarot Kartları Ve Fal Taşları

Taşların enerjisi, Tarot’un enerjisiyle yakından bağlantılıdır; ikisi de birbirini tamamlar ve birlikte, çeviri söz konusu olduğunda ihtiyacımız olan tüm bilgeliği bize sağlarlar.

Mineraller, insan geleceğinin farkında olduğundan, izlemesi gereken yolları tahmin etmek için kullanılmıştır; Fikir, bilinçaltının gücünü yükseltmek ve bir nesneye dönüştürmekti. Binbaşı Arcana ile olan güçlü birliği yadsınamaz.

Tarot ve taşlar yakından bağlantılıdır; büyük tarot okuyucuları biri olmadan diğerini düşünmezler. Bir tarot okuyucusunu ziyaret ettiyseniz, her zaman mevcut olan renkli mumlara ek olarak, onlara farklı türde taşlar ve kristallerin eşlik ettiğini görmüşsünüzdür; ya stratejik olarak yerleştirilmiş bir kapta üst üste ya da mavi, pembe, dumanlı, ametist, sodalit, zümrüt ve diğer büyük enerji değerine sahip taşlardan sarkaçlar şeklinde bulunurlar.

Tahmin edebileceğiniz gibi bu taşlar süslemek için Tarot kartlarının yanında olmayıp, daha çok Tarot yorumu yaparken büyük bir güç harcarlar ve hatta Tarot ve taşları kendi çakralarını temizlemek için kullanırlar.

Taşları okumayı öğrendiğinizde, Tarot’un gerçek büyüsünü anlamaya başlarsınız. Gerçek anlamını “duymaya” başlarsınız. Kısacası, Tarot’u anlamada ilerledikçe, onu değerli taşlar, kristaller ve taşlarla ilişkilendirmek çok önemlidir.

Tarot’u taşlarla mıknatıslayın ve tam tersi

Yayılmadan önce taşlarımızın doğal enerjisini Tarot kartları ile senkronize etmek idealdir.

Örnek olarak Lovers kartını pembe taşlı sarkacınız veya ametist kuvars sarkacınız ile mıknatıslayabilirsiniz.

Bu şekilde Tarot kartlarınızı kullandığınızda ve Aşıklar kartı göründüğünde, danışmanın kaderinin kapısına tam olarak hayatının aşkının onu beklediği yerde açılması için güç vermiş olursunuz. Ayrıca Aşıklar kartının anlamını başkaları ile birleştirildiğinde bilinçaltınızın daha doğru okumasına yardımcı olacaksınız.

Diğer bir anlamda Tarot kartları ile taşlarınızı manyetize edebilirsiniz. Yukarıdaki örneği alarak, hayatınıza aşkı çekmek istiyorsanız pembe taşlı sarkacınızı Aşıklar kartının üzerinden geçirin ve her yere yanınızda götürün. Aynı şeyi iş, sağlık, güç vb. Kısacası, bir Tarot kartının başka herhangi bir anlamı bir mücevhere iletilebilir ve bunun tersi de mümkündür.

Ayrıca yeni Tarot kartlarınızı taşları kullanarak “temizleyebilir” ve böylece onları daha önce dokunmuş olan diğer kişilerin etkilerinden uzak tutabilirsiniz.

Tarot ve taşlar, koşulsuz bir aşk

Tarot ve taşları manyetize etmek çok kolaydır; Her ikisine de aşina olduğunuzda, her taşın hangi karta daha çok benzediğini size kendilerinin söylediğini göreceksiniz ve zamanla onları birbirleriyle ilişkilendirmeyi bırakamayacaksınız.

Ayrıca, titreşimlerinizle mıknatıslanmış bir sarkacınız olabilir (bu, onu bir süre kullandıktan sonra doğal olarak gelir) ve ardından her bir Tarot kartınızı mıknatıslamak için kullanabilirsiniz. Bu durumda sarkacınızı her zaman kartlarınızı koyduğunuz kutu veya çantada tutmanızı tavsiye ederim.

Bu birliğin size vereceği kehanet kapasitesi sonsuz olacak ve kartlarınız her zaman kötü dış enerjilerden temiz olacaktır.

Gördüğünüz gibi, Tarot kartları ve taşlar arasında yapılabilecek kombinasyonların sayısı ve çeşitliliği sayısızdır; çoğu zaman onları tam olarak bilmenize bile gerek yoktur, ancak onları ilişkilendirmek için bilinçaltınıza kendinizi kaptırmanız yeterlidir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir