Venüs Aslan Burç Yorumu

Venüs Aslan Burç Yorumu

Aslan’daki Venüs, 6-11º arasında Venüs olmadığı sürece, bir peregrin Venüs’tür. Bir gezegen peregrine olduğunda, o gezegen gariptir. Bu, kendini ifade etme araçları o gezegenin arkasındaki noktayı kaçırmış gibi görünen bir bitkidir. Gezegenler peregrin olduğunda, bize asla ihtiyacımız olacağını düşünmediğimiz veya nasıl yapacağımızı bilmediğimiz şeyleri nasıl yapacağımızı gösterirler.

Aslan’daki Venüs bir göksel Venüs ve beceriksiz bir Aslan ise, o zaman aynı zamanda, sanki kendilerinin bazı dış hayallerine özelmiş gibi kendini izlemeye çalışan bir Venüs’tür. Bu sizi şok edebilir. Aslan’daki Venüs, sahneye çıkan ve ciğerlerini dışarı çıkaran, elinden gelenin en iyisini yapan bir Venüs gibi görünüyor, ancak Venüs sizin bakışınızın farkında ve aynı zamanda onların bakışınızın farkında olduğunun da farkında.

Aslan’daki Venüs, kendi teninize dönüşmenin, genç benlik bilincinin kargaşasını hatırlayan ve yeni şeyler yapma korkusunu yenmenin tek yolunun onları yapmak olduğunu bilen bir Venüs’tür. Cesur bir Venüs, sürekli olarak vücudun bilmediği yeni şeyler yapıyor ve bu yüzden kendine nasıl güleceğini öğrenmek zorunda.

Aslan’daki Venüs’ün, birini Aslan’daki Venüs olarak ortaya çıkaran en açıklayıcı özelliği, kendi kendini gerçekleştirmesi değildir. Bu, Aslan’daki Venüs’ün diğer insanları nasıl izleyeceğini bilmesidir .

Aslan burcundaki Venüs bunu bilir çünkü kendini izlemekte çok başarılıdır.

Bu, fotoğrafçının Venüs’ü, film yapımcısının Venüs’ü, psikanalistin Venüs’ü – bu, gördüğü tüm yüzleri bir kalem ve bir kağıtla, kameranın arkasındaki veya kaldırımda oturan kişinin Venüs’üdür.

Aslan burcundaki Venüs birine bakar ve anında o kişiyle ilgili en büyük ve en parlak şeyi görür. Görüyorsunuz, Aslan’daki Venüs size bakıyor ve yeteneğin ham ve ortaya çıktığını görüyor. Sizi sadece harika bir varlık olarak görüyor. Yeteneğini gören birini sevmek nasıl bir şey? İçinde oynamaya hazır olan ve kendine inanana kadar onu pohpohlamak isteyen biri mi? Aslan’daki bir Venüs’ü sevmek böyle bir şey.

Aslan’daki Venüs, neredeyse hiçbir zaman odadaki en büyük saça veya en pembe yanaklara sahip değildir. Aslında, bu yerleşimin peregrine durumundan dolayı, kendini nasıl stilize ettiği konusunda bir staccato duygusu var. Leo’daki Venüs, diğer sabit Venüsler gibi, tekrar tekrar benzer kesimler ve silüetler giyme eğilimindedir, ancak en büyük ve en kırmızıyı hedeflemez. Aslan burcundaki Venüs, ya başka bir zaman dilimindenmiş gibi ya da bir şey hatırlıyormuş gibi giyinir. Her zaman öne çıkmaları gerekmez. Onlar adına konuşmak için giysilere ihtiyaçları yok. Kendileri için çok iyi bir konuşma yapabilirler.

Venüs’ün Aslan’daki cazibesi estetik değildir. Kararlı değil. Hareketli, konuşuyor ve ilgi çekici. Aslan burcundaki Venüs sizi içine çekmeye çalışır ve dramatik bir fısıltı yüksek sesle bağırmaktan çok daha iyi çalıştığını bilirler.

Aslan’daki Venüs estetikle ilgilenmiyor – karakterle ilgileniyor .

Bazen Venüs’ün Aslan’daki olumsuz geri bildirimleri iyi idare etmeyen bir işaret olduğu söylenir. Kim yapar? Ancak Aslan’daki Venüs, olumlu ya da olumsuz her türlü geri bildirimle karşılaştığında bazen zevkten kaçan bir işarettir. Evet—sizi ve tanıştıkları herkesi dakikalar içinde iltifat yağmuruna tutan bu Venüs mü? Onlar da hayranlıktan kaçarlar mı?

Görüyorsunuz, Aslan burcundaki Venüs, aşık olduğunda Güneş’i tüm tanrısallığıyla görür. Tanrısallığı kendi içinde görmeyi öğrenir. Bu, insanları çölde bir kar manzarasındaki bir şömine gibi kendine yaklaştırmak isteyen Venüs’tür. Kızartmak için her türlü şeyi sağlar ve en ilginç insan karışımını aynı erişime getirir. Ve sonra ateşi besleyeceğinize güvenir.

Aslan’daki Venüs sadece beslenmek istemez. Size bırakıyorlar. Onları beslemek isteyen insanlar tarafından besleneceklerini anlıyorlar.

Venüs’ü Aslan’da sevmek doğum yapmak gibidir. Ne alacağınızı asla bilemezsiniz. Aslan’daki Venüs, aşkın varlığını takip etmeleri gereken bir senaryo olarak görmez. Standart bir tarih diye bir şey yoktur ve uygun bir yörünge diye bir şey yoktur. Aslan’daki Venüs, aşkı bir yaratma eylemi olarak görür. Aslan’daki Venüs olarak sevdiğinizde, bu yaratma eyleminde onlara katılırsınız.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir