Venüs Başak Burç Yorumu

Venüs Başak Burç Yorumu

Vay, Başak Venüs. Ne Venüs. Bir şeyi açıklığa kavuşturmama izin verin – Venüs Başak’ta hoş değil. Olmaması gerekiyor. Bu birçok şeydir. Nazik, hareketli, dikkatli, bir anın başka bir şeye dönüşmesi için neye ihtiyacı olduğunu tam olarak biliyor ve hemen hemen her şeye harika bir şekilde saygılı. Ama bu hoş değil. Şıklarda oynamaz.

Başak’taki Venüs, sonbaharda var olan bir Venüs’tür. Onu ne olarak görmek istediğinizi bilen bir Venüs’tür ve aynı zamanda görülme düşüncesinde kesinlikle mide bulandırıcı hisseden bir Venüs’tür. Başkalarının ne istediğini bilmek onu rahatsız ediyor. Kendini başkalarının gözünden görmeyi bırakmak istiyor. Kendi bakışıyla kendini anlamak ve hayran olmak için mücadele eder.

Başkalarının bakışları, Başak’taki Venüs için zayıflatıcı geliyor. Her zaman yardıma ihtiyacı olan kişileri taklit eder. Her zaman bir şekilde nitpicking veya onları indirmenin bir yolu gibi görünenleri taklit eder. Bir nevi senin gibi olan ama tam olarak sen olmayan, yanında kendini çok küçük ve yetersiz hissetme eğiliminde olduğun insanları taklit ediyor. Başkalarının bakışları baskıcı, acil ve duvardaki görmezden gelinemeyecek bir kamera gibi geliyor.

İnsanlar izlendiklerini bildiklerinde kafaları karışır. Bir çukur kazmak ve içine tırmanmak istemenizi sağlar. Başak burcundaki Venüs, Zevil Adası’nda zeminde bir çukur kazarak istediği zaman yüzünü değiştirebilen Illumi gibidir.

Ancak, yorucu ve güçten düşürücü olduğu kadar, Başak’taki Venüs’ün, başka birinin bakışını önceden tahmin etmek gibi önemli savunmadan uzaklaşmaması da önemlidir.

Bunun bir nedeni, imkansız olmasıdır. Kendi savunma mekanizmalarınızı unutamazsınız. Başka bir neden de, asla başa çıkma stratejilerini kaybetmeye çalışmamamızdır. Her zaman daha fazlasını eklemeye çalışıyoruz. Ve böylece, Başak’taki Venüs, saklanma veya kamufle etme veya mümkün olduğunca çok insana yardım etmeye çalışarak kendini tüketme stratejisini bilir. Peki. Şimdi, biraz daha strateji ekleyelim. Bunu yapalım, böylece asla tek bir stratejiye güvenmeniz gerektiğini düşünmezsiniz.

Hemen yardım etmek için adım atmasaydın ne olurdu? Sırf senden beklendiği için iyilik yapmasaydın ne olurdu? Karışıklık yapıldıktan sonra temizlemezseniz ne olur? Farklı seçseydin ne olurdu?

Bir Venüs’ü Başak’ta sevmek, mükemmelmiş gibi davranmak için hiçbir neden olmadığı zor dersi öğrenmiş birini sevmektir, çünkü dünyadaki hiç kimse buraya mükemmel olmak için yerleştirilmemiştir. Bazen bunun hatırlatılmasına ihtiyaç duyan bir Venüs’ü sevmektir. Tam olarak kim olduklarından başka biri olamayacak bir Venüs’ü sevmektir.

Görüyorsunuz, Başak’taki Venüs sonbahardaki bir Venüs’tür. Olmadığı biri olmaya çalıştığında olağanüstü bir şekilde başarısız olan bir Venüs. Rol yapamayan bir Venüs.

Venüs’ü Başak’ta sevmek, rol yapamayan birini sevmekle ilgilidir. Çok gerçek tepkileri sevmekle ilgili. Bu, biri aşık olmadan önce ortaya çıkan alaycılığı, geri itmeyi ve aptalca oyalanmayı sevmekle ilgilidir. Başak burcundaki Venüs, tereddüt ettiklerinde orada olacağınızı umuyor çünkü iş aşk olduğunda herkesin savunması olduğunu, hiçbirimizin iyileşmiş ve aklı başında insanlar olmadığını ve bu şekilde muamele görmeyi beklemememiz gerektiğini anlıyor. Venüs’ü Başak’ta sevmek, tereddütün gerçekliğini sevmekle ilgilidir.

Görüyorsunuz, Başak’taki Venüs her zaman diğer taraftan tereddütünüzü anlayacaktır. Bazen, hazır olmadığınızda somatik bir gerçeği ifşa ettiğinizi ve yine de kendinizi zorlamaya karar verdiğinizi anlıyor.

Başak’taki Venüs, genellikle romantik tekliflere, zevke övgülere ilgi duymaz ve bu romantizm, kökleri sıkı bir şekilde komediye dayanan bir bakış açısıdır. Başak’taki Venüs, kalın ve inceyi birlikte yaşamakla ilgilenir. Genellikle çiçeklerden şüphelenir ve güzellik konusunda şüphecidir, tıpkı güzellikten şüphe duymaya meyilli olduğu gibi. Başak’taki Venüs, cilayı bitirmekten çok bir katmanı soymakla her zaman daha fazla ilgilenir.

Ve Başak’taki Venüs bazen zevki unutur. Bu keşişin Venüs’ü. Diğerinin bakışlarından kurtulmaya çalıştığı deliğinde öyle kusursuz kalabilen bir Venüs’tür ki, var olmanın zevkini unutur. Kendini açmayı ve güneşte yatmayı unutur. Bakılmanın bazen iyi hissettirebileceğini unutuyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir