Venüs Boğa Burç Yorumu

Venüs Boğa Burç Yorumu

Boğa’da Venüs’ü sevmek , hareket etmeye istekli olmadan önce emin olmak isteyen – buna ihtiyaç duyan – bir Venüs’ü sevmektir. Bu, sadece ne olduğunu görmek için şapkanı fırlatıp yüzüğe atlamakla ilgili bir Venüs değil. Duygusal ana kaya rolünü o kadar iyi oynamaya alışmış bir Venüs’tür ki, bazen aşkın bir görev değil, bir seçim olduğunu unuturlar. Boğa’da Venüs’ü sevmek, sağlamak, sağlamak ve sağlamak için tasarlandığından emin olan bir Venüs’tür.

Boğa burcundaki Venüs, ikamet eden bir Venüs’tür. Yaşadığım gezegenleri daha büyük kardeş gezegenler olarak düşünmeyi seviyorum. Bu, daha büyük bir kardeşe benzeyen bir Venüs’tür – beslenmekten, bir araya getirmekten ve oynamaktan sorumlu bir Venüs.

Ne Venüs’ü Boğa’da tekrar tekrar görüyorum—Çocukken kardeşlerini büyüten yetişkinleri görüyorum, topluluklarına fon sağlayan insanlar görüyorum, onlarla birlikte hareket etmek isteyen herkes için yer açan organizatörler görüyorum , Birden fazla işte çalışmak anlamına gelse bile, bir aile üyesini veya eşini veya çalışanı destekleyen işçiler görüyorum.

Venüs Boğa’dayken, sağlamaktan sorumlu insanları görüyorum. Boğa burcundaki Venüs bazen istedikleri için, bazen istedikleri için, bazen de vermek başlı başına bir görev olduğu için verir.

Boğa burcundaki bir Venüs’ün başka birine bir şeyler sağlamak için çalışması çok daha kolaydır. Diğer insanlardan sonra temizlenen, topluluk yemeklerini organize eden ve kiler dolabını organize eden bir Venüs’tür. Boğa burcundaki Venüs’ün bu işlerin başkası tarafından yapılabileceğini kabul etmesi çok daha zordur.

Boğa’daki Venüs, kalbin cömertliği nedeniyle ve bazen, cömertlikleri beklendiği, kendisinden olmayan insanlar tarafından kararlaştırıldığı ve başka bir kişinin planına göre düzenlendiği takdirde olacaklardan korkabilecekleri için sağlar. Boğa’daki Venüs, sağlama göreviyle ancak seçimsiz bırakılmaktan korkar.

“Ya başkası yanlış yaparsa? Grubu bozacak şekilde mi? O ben olmalıyım.” “Eğer sağlamak için orada olmazsam bana ne olur? Kimliğimi kaybeder miyim? O ben olmalıyım.” “İnsanlar sağlamamı bekliyor. İnsanlar belirli bir şekilde davranmamı bekliyorlar ve benden belirli şeyler beklemeye başladılar. Bunu bu şekilde yapmak zorundayım.”

Bu nedenle Boğa’daki Venüs, yalnızca kesinlik içinde hareket eden bir Venüs’tür. Yavaş kararların Venüsüdür. Üzerine baskı yapıldığında bir seçim yapmayacaktır. Kendine hakim olduğunda bir seçim yapar. Boğa burcundaki Venüs’ün gücü budur.

Venüs’ü Boğa’da sevmek, onun şehvetini, cömertliğini ve zevk bilgisini değil sevmekle ilgilidir. Boğa’da Venüs’ü sevmek, seçimini sevmekle ilgilidir. Vermeyi tercih eden birini sevmekle ilgilidir çünkü onlaraktif olarak seni sevmeyi seç .

Bu çok zor. Almak için çok fazla. Tüm sinir sistemlerinin iki kez hızlı yanıp sönmesine ve tereddüt etmesine neden olabilir.

Boğa Venüs şehvetli bir Venüs’tür. Dokunmanın büyüsünü anlıyor. Güzel, iyi ve zevkli olana tutunur. Bu şeylere sadece kendi iyiliği için değil, aynı zamanda bu şeyler ilişki yoluyla büyüdüğü için tutunur. Boğa burcundaki Venüs, hazzın büyüdüğü bahçedir.

Zevklerin büyüdüğü bahçeye girdiklerinde insan değişir. Boğa burcundaki Venüs bunu anlıyor. Bunun nasıl olabileceğini gördüler. Bu aynı zamanda Venüs’ün Boğa’daki gücüdür. Bu, zevkin insanı nasıl değiştirdiğine tanık olan bir Venüs’tür. Buna verdikleri yanıt? Ver, ver ve ver. Davet edin, davet edin ve davet edin. Onların neşesi ışıl ışıl. Güvenli olduğu yerde kanatlarının altına girmeni istiyorlar.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir