Venüs İkizler Burç Yorumu

Venüs İkizler Burç Yorumu

Tüm gezegenler peregrinedir. Gezegenler, evi olmayan gezginlerdir. Sadece bir gezegen biraz saygınlık bulabildiğinde, peregrin durumunu çözüyor gibi görünüyor.

İkizler Venüs, çoğunlukla bir göksel Venüs’tür (dönem itibarı ile 12º ile 17º arasında görünmediği sürece). Çoğu durumda, İkizler Venüs garip bir Venüs olacaktır – dahil olmayan ve ait olmayan bir Venüs.

İkizler Venüs’ü Sevmek, gidecek yeri yokmuş gibi hisseden bir Venüs’ü sevmektir. İkizler’i Sevmek Venüs, hiç kimsenin olmamasının, kimsenin “alamadığı” tuhaf biri olmanın ve onlarla aynı odada bulunan başka hiç kimse gibi görünmemenin nasıl bir şey olduğunu hatırlayan bir Venüs’ü sevmektir.

Peregrine Venüs yerleşimlerinden kaçınılmasından yakınan çok şey var. İkizler Venüs’ün uçarı olduğundan, mizah kullanarak mesafe koymayı sevdiğinden ve bazen arkadaştan çok tanıdıkla rahat ettiğinden şikayet ederiz. Ama İkizler Venüs her zaman böyle davranmaz.

İkizler Venüs, yavaşlık ve şefkatle yakınlık öğretilmesi gereken bir Venüs’tür. İlişkinin amacını sorgulayan bir Venüs. Bu, ilişkilere derinden meraklı olan bir Venüs’tür, o kadar meraklıdır ki, içlerindeki tüm yeni hisler ve anlamlar konusunda çıldırır, heyecanlanır.

İkizler Venüs aşık bir genç gibidir. Keşfedecek ve öğrenecek çok şey var. Sevdiğiniz insanların yanında olmanın oksitosin seviyenizi değiştirdiğini öğrendiklerinde, buna inanamazlar. Farklı ilişki yapılarını, anarşist ilişkileri inceler ve tanımlarla oynarlar. Aşk yoluyla yeni şeyler öğrendiklerinde, bunu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorlar.

Ve İkizler Venüs bunu yapar çünkü ilişkilerin var olabileceğine inanamazlar. Bu şeye karşı hiçbir eğilimleri yoktur. İlk olarak, çok garip olacaklarını ve büyük olasılıkla yanlış şeyi yapacaklarını varsayarlar ve oradan giderler. Diğer her şey bir öğrenme eğrisidir. Bir şeye yanıt vermeyi unuturlarsa, ilk etapta diğer insanlara ihtiyaçları olduğunu unutmuş olmaları muhtemeldir.

İkizler Venüs’ü Sevmek, bir yakınlık öğrencisini sevmektir. Bir yakınlık öğrencisini sevmek, işlerin nasıl yapılması gerektiği veya nasıl yapılması gerektiği konusunda hiçbir varsayımda bulunmadan içeri girmeniz gerektiği anlamına gelir. İnsanlar neden randevularda yemek yemeli? Yoksa dudaktan öpüşmek mi? Selam verirken neden birbirimizi parmak uçlarımızdan öpemeyiz? Neden sevgililerimizle evlenmeliyiz? Neden her ayın ilk perşembesi bir arkadaşımızla evlenip sonra bir düşmanı becermiyoruz?

Bunlar İkizler Venüs soruları. Onlara ilişkilerin nasıl gitmesi gerektiği hakkında her şeyi anlatın ve orada oturup ağzınızı açık bir şekilde bakacaklar, nereden nereye geldiğinizi merak edecekler. Ve sizden deneyiminizin yapısını bozmanızı isteyecekler. Ve onlarla yeni bir şey öğreneceksiniz.

İkizler Venüs sadece ilişki anarşisiyle ilgilenmez. İlişkinin yapısını bozmakla ilgileniyorlar. Ancak yapısöküm tamamlandıktan sonra parçalarla oynayabilirler.

Ve bu nedenle, İkizler Venüs’ü sevmek, bir ilişkinin aynı anda hem düşüş hem de aciliyetin eşiğinde olduğunu hissetmek anlamına gelir.

İkizler Venüs hiçbir zaman anlamadığını anlıyormuş gibi yapmaz. Size sorular soracaktır. Sizi bir varlığın yanılsamasına dönüştürmeye çalışmaz. Size o kadar çok soru soracak ki, bazen var olduğunuzu varsaydığınız şekilde var olup olmadığınızı sorgulamaya başlıyorsunuz.

İkizler Venüs size aşık olduğunda, bu şekilde sizin var olduğunuza pek inanamazlar. Burada ve onlarla olduğuna inanamıyorlar. Bunun ne anlama gelebileceğini akıllarına getiremezler.

İkizler Venüs için merak, samimiyettir. İkizler Venüs, flört etmeyen, flört etmeyen ve bir hedefle sevişmeyen bir Venüs’tür. Sonuca veya doruğa inanmaz. Sadece duyuların çokluğuyla ilgilenir. Kendinize ortalıkta dolaşmak için bir alan bırakmanın sihir olduğunu anlıyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir