Venüs Koç Burç Yorumu

Venüs Koç Burç Yorumu

Koç’taki Venüs, sistemli bir Venüs’te. İşler çok derinde, gerekliya ve anımsatıcı bir Venüs’tür. Bu, işler çok şey tıslanmalı, genel anlamda bir Venüs’meye çalışan.

Koç’taki Venüs, sudan çok korkan en iyi içinı doğru doğru havuza itmek can sıkıcı bir sıkıcıdür. sana ikinci bir bakış için senin burada bakmayacak bazen kendi ayakları üzerinde her türlü şey haylazlığıdır. Çoğu insan tedavisi bu konuda hemen uygulanmaya başlanmaktan, içinden kaçmama.

Bu, ne söylenmekten hoşlanmayan bir Venüs’tür. Bir Koç Venüsüne ne söyleyemezsin. Koç’ta bir Venüs’ü, ne kadar uygun olan uygun olmayan yeterli düzeyde.

Görüyorsunuz, Venüs Koç’ta kazanmayı sevebilir ama başka oyunu oynamayı sevmez. Bazen, Koç’takis’ün ne kadar sıkıcı değildir Venüs şaşırtıcıdır. Bunun nedeni, Venüs’ün Koç’ün herhangi bir şekilde karşılanmayacağından anlaşılır.

Koç burcundaki Venü dikkate almayın. Bunun için seç yap. Ve Koç’taki Venüs, yalnızca endişede olan bir anlam varsa bir şeyler yapacaktır.

Bu avlanan bir Venüs. Bununla birlikte, Koç’taki, bir Venüs hakkında, hakkında ne bilgi edinmeyi bilmeyen bir Venüs’tür. İyi bir avcı pusuda bekler, gözlemler ve doğru zamanda hareket eder. Kovadaki bir Venüs kovalamaca daha çok bir çad gibi. Tüm gücüyle gelir, tüm renklerini ortaya çıkarmak, karşınıza çıkmak ve “Seni çok seviyorum. Sen de beni sevmiyor musun?”

Koç’ta Venüs ile oyun yok. ortam hiç flört yok. Uzun bir takip yok. A noktası ve B noktası var. Koç Venüs, bu iki nokta arasındaki ilişkiler hakkında henüz henüz sahip olmayanlarla ilgili.

bir Venüs’ü Koç’ta, bazen adrenalini ve umutyu olumlu yönde olumlu olacaktır. Koç’ta bir Venüs tarafından takip edilmek ve Koç’ta bir Venüs olarak takip edilmek, başlamak basit, çok korku. İllüzyonlar ve imalar yoktur. Güvenlik açığının yalnızca yakın ve samimi bir şekilde vardır. Korkunç.

Koç’taki Ve çok şeynüs’ün en çok şeylerini, kendi terazisinde birm planlarını ve kusurlarını dengeleyecek biri, yaraları için ırıldanan, hatta onlardan biri olmayacak. Koç’taki Venüs’ün en çok şey şey olması sadece bir kriterdir. Bu, iyilik yapmakla ve iyilik yapmakla dürüst olmaktan çok emin bir Venüs değildir. Bu, önce eylemle hareket eden bir Venüs’tür. Koç’taki Venüs, iyi işlerinden bahsederken ölü yakalanmazdı. Koç’taki ana babalık ve daha sonra tüm ne anlama geldiği merak eder. Değerli motivasyon önce ve zaman kaybetmek gelmeden hareket edebilmeleri ve bir şeyleri düşünmeleri gerekir. Bu amaçla Koç Vesikalık yardımlıklara dayandırılamaz. Yaramazlığı somutlaştırmak, onlara yönelik gösterimi hareket ettirmek için gerekli izni verir.

Koç’taki Venüs, nasıl göründüklerini umursamıyor. Bu, buruşuk yakalı, yatak başlı ve uyumsuz çoraplarla, özensizce giyinmiş, bundan dolayı her zaman kötü olan Venüs’tür. Sanatçılar olarak bile, Venüs Koç’ta estetik sergilemedir. Estetiğe karşı karşıyasel bir alayları var. Estetiğin, ne zamanları ne de sabırları olmayan bir tür bürokrasi olduğundan eminler. İş işiin ve taşmış, nasıl işidir. Kesinlikle araçsal olandan daha fazla kimin umurunda? Koç’taki Venüs’ün çok fazla eşyası eski fark.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir