Venüs Terazi Burç Yorumu

Venüs Terazi Burç Yorumu

Bu, o büyük ve güçlü Venüslerden bir diğeri. Terazi Venüs, kendini bilen bir Venüs, kendini tutabilen bir Venüs ve yerleşmeyen bir Venüs olan bir Venüs’tür.

İkamet edilen gezegenler, sanki sadece bize ait değillermiş gibi hisseden gezegenlerdir. Uzun bir katılımcı soyuna aitmiş gibi hisseden gezegenlerdir. İkamet edilen gezegenler, bir şeye ait olan gezegenlerdir. Kuşak hafızasının korumasına sahiptirler.

Venüs’ü Terazi’de sevmek, kendi görünümünü tam olarak nasıl kamufle edeceğini bilen bir Venüs’ü sevmektir. Venüs bir avcı, bir asker ve bazen bir diplomattır. Terazi’deki Venüs bazen bir politikacının Venüs’üdür ve diğer zamanlarda bir avcının Venüs’üdür. Terazi’deki Venüs iyi bir avcıdır.

İyi avcılar ne zaman pusuya yatacaklarını bilirler. Sabırlıdırlar ve süre için plan yaparlar ve güvenle saldırırlar. Ne zaman ortadan kaybolacaklarını ve tam olarak ne zaman gerçekleşeceklerini biliyorlar, uyarı yapmadan ve her zaman dünyayı tam olarak gitmesi gerektiğini bildikleri yere taşıma niyetiyle. Terazi’deki Venüs bir stratejisttir. Venüs’ü Terazi’de sevmek, usta bir stratejisti sevmektir.

Venüs’ü Terazi’de bazen metaforize etmeyi sevdiğim bir nesne ipliktir. İpliğin belirli bir kalıbı vardır ve en iyi stratejik kalıplama yoluyla çalışma eğilimindedir. Her türlü ip var. En güçlü iplik türleri, en ince türler olma eğilimindedir, onları sıkıca çektiğinizde neredeyse kaybolan uzun ipler. Bunlar, bir giysiyi, hatta battaniye gibi kocaman bir şeyi, siz farkında bile olmadan bir arada tutan iplerdir. Ancak bu ipler güçlüdür. Tutuşlarını nasıl gevşeteceklerini bulmak neredeyse imkansız.

Bir de dekoratif ipler var. Kendilerini güzel çiçeklere veya spirallere dönüştüren iplikler. Bu bilinmek istediğinde Terazi’deki Venüs’tür. Ancak Terazi’deki Venüs’ün hissedilmesi için her zaman bilinmesi gerekmez.

Venüs’ü Terazi’de sevmek, bazen, görünmez ama kesin olarak bir odayı, bir aileyi ve hatta tüm organizasyonu bir arada tutan bir Venüs’ü sevmektir. Öyle kabul edilmediğinde bile güçlü olan bir Venüs’ü sevmektir. Sizin bildiklerinizi ve başkalarının sizin hakkınızda neler bilebileceğini bilen bir Venüs’ü sevmektir.

Uygun bir strateji oluşturmak için bütün bir hafıza silsilesi gerekir. Deneyim, gelenek, deney ve hikayeler gerektirir.

Terazi’deki Venüs hemen hemen her şeyi ve herkesi bilir ama bildiklerini size bildirmeyebilirler. Amaç ne? Terazi’deki Venüs açık bir kitaptır ancak paylaşmanın bir amacı olmasını tercih ederler.

Bazen, iplik çok ince gerilmiş gibi, Terazi’deki Venüs her şeyi, herkesi ve herkesin küçük perspektif farklılıklarını bir arada tutmaktan çok yorulur ve yorulur. Bilmekten yorulurlar ve özellikle neyi arayacaklarını bilmekten yorulurlar, özellikle de başka kimse anlamıyormuş gibi göründüğünde. Bu, yerleşik bir gezegenin doğasıdır. Bazen yorulan bir gezegendir. Her zaman mükemmel olmak istemiyor.

Bir Venüs’ü Terazi’de sevmek, bazen işlerini küçümseyen ve küçümseyen çok sayıda insan için onu bir arada tutmanın ne kadar zor ve yorucu olduğunu bilen bir Venüs’ü sevmektir. Rol yapma oyunlarının işten daha az zevk gibi hissettirdiği yerin mabedini arayan bir Venüs’ü sevmektir.

Bu binlerce farklı yüzün Venüs’ü. Yüzlerine hayran olmanızı, çantasıyla oturup her yüzün anlamlarını ve etkilerini tartışmanızı istiyor. Bu, ibadeti seven ve katılımdan hoşlanan bir Venüs’tür. Terazi’deki Venüs iyi bir suç ortağını sever. Ancak, söz konusu suç ortağının zeki, cüretkar ve yetkin olmasını gerektirir. Yine Terazi’deki Venüs yerleşmez.

Bu, avını seçen bir Venüs’tür. Bu, avını seçerken zaman alan bir Venüs’tür. Bir Venüs’ü Terazi’de sevmek asla avlanma deneyimi değildir, çünkü onlar fark edilemeyecek kadar incedirler, ama seçilme deneyimidir. Bazen bir Venüs’ü Terazi’de sevmek, beklediğinizden daha fazla sevgiyi kabul etmeniz, her zaman ölçülü ve her zaman tutarlı olmanız gerektiği anlamına gelir – sadece sizi her zaman bunaltmaya yetecek kadar.

Venüs’ü Terazi’de sevmek, ilişki kurma sanatında yetkin birini sevmektir. Bağlanmanın gerekliliğini ve lüksünü planlayan birini sevmektir. Tatlı zamanını alan bir Venüs’ü sever çünkü her zaman gün geçtikçe büyüyen daha büyük planları vardır. Sizin ve kendisi için büyük planları olan bir Venüs’ü sevmektir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir