Venüs Yengeç Burç Yorumu

Venüs Yengeç Burç Yorumu

Yengeçteki Venüs yapışkan pirinçtir. Pastırma parçaları, karides, mantar gibi tüm parçaları bir arada tutar. Yengeç burcundaki Venüs, yoğunlaştırılmış sütle tatlandırılmış ve parlak ve göz alıcı şeylere yakın kaldığı sürece kendi içine karışmaktan mutlu, tabağın kendi küçük köşesinde büzülmüş oturuyor.

Şüpheye düştüğünüzde, Venüs Yengeç’te kimseyi bırakmaz. Tüm taraflar hazır olduğunda bile kimin ayrılıp kimin kalacağı konusunda endişelenir. Yengeç burcundaki Venüs sizden hiçbir şeye ihtiyaç duymaz. Sadece senin ortaya çıkmanı istiyor. Şirketinizden eksik hiçbir şeyle yetinmez.

Venüs’ü Yengeç’te sevmek yavaş bir aşk ilişkisidir. Bu, ilk günkü tüm özelliklerini size gösteren büyük ve gösterişli bir Venüs değil. Yengeçteki Venüs etkilemek istemez – oyalanmak ister.

Venüs’ü Yengeç burcunda sevmek, Pazar akşamı rutinini sevmek gibidir. Her zaman sana mesaj atacağını bildiğin bir arkadaşına mesaj atmak gibi. Okula her zaman birlikte yürüdüğünüz için çocukluk arkadaşınıza yolda olduğunuzu mesaj atmanıza gerek yok .

Evet, Yengeçteki Venüs arkadaşlarını etrafta tutar. On, yirmi yıllık dostluklar—Yengeçteki Venüs adınızı hatırlar.

Yengeç burcundaki Venüs, herkesin ve herkesin ya da en azından umursadığı kişilerin kirini taşır. Yengeçteki Venüs sırlarınızı bilmiyorsa, o zaman size dikkat etmiyor demektir. Size dikkat ediyorsa, sırlarınızı da bilecektir. Önemseyen bir Yengeç’i geçebilecek pek bir şey yok.

Venüs’ün Yengeç’te olması onu daha tartışmalı bir Venüs yapan bir yönü vardır ve bu onun duygularla dolaysızlığıdır. Yengeç burcundaki bir Venüs’ün ne zaman yardımınıza ihtiyacı olduğunu bilirsiniz. Bu, incelikleri işiten ve bazen soliliquey’lerde ifade etmeyi seçebilen bir Venüs’tür. Venüs Yengeç burcunda gizli değildir. Bazen Venüs Yengeç burcunda bildiği sırları yaymayı seçer. Sır tutma ilkesi için sır tutmaz, özellikle de sır saklamak başkasını incitiyorsa.

Ve Venüs Yengeç burcunda her şeyi hatırlar . Venüs’ü Yengeç’te sevmek, onlara söylediğiniz tüm sevgi dolu sözleri hatırlayan birini sevmektir. Venüs’ü Yengeç’te sevmek, onlara söylediğin aceleci sözlerin hepsini öfke ve korku içinde hatırlayan birini sevmektir.

Görüyorsunuz, bazen, Yengeçteki Venüs, ne yaptıklarından emin olmadıklarında bile, zor bir durumda size kulak verir veya oturmayı ve size yardım etmeyi taahhüt eder. Yengeç burcundaki Venüs önce harekete geçerek yardıma koşar. Yengeçteki Venüs size yardım etmeyi taahhüt ettiğinde, kendileri yardım arayacaklar. Yengeç burcundaki Venüs, eğer hepimiz birbirimizi önemsiyorsak, bir kişinin sorununun aynı zamanda herkesin sorunu olduğuna inanır.

Genellikle, Yengeçteki Venüs, tarihin, hataların ve dağınıklığın olduğu ilişkilerle daha fazla ilgilenir ve yeni arkadaşlarla daha az ilgilenir. Bunun nedeni, Venüs’ün Yengeç’teki affetmesinin daha kolay olması değildir. Bunun nedeni, Yengeçteki Venüs’ün bildiklerini her türlü boş sayfaya tercih etmesidir. Birlikteyiz, diyor Venüs Yengeç burcunda. Neden hiç ayrılalım ki?

Yengeç burcundaki Venüs daha uyumlu ilişkileri tercih etmez. Sevdiklerinin inceyi ve kalını aşmasını beklerler. Farklılıkta çok bilgelik olduğunu anlıyorlar.

Venüs’ü Yengeç’te sevmek, tarihin kağıtlarını sevmek gibidir. Sizi tanıması gereken, sizi gerçekten tanıması gereken bir Venüs’ü sevmektir – sizi yarım bilmekle yetinmeyecek bir Venüs. Venüs’ü Yengeç’te sevmek, nasıl işaretlediğini bilen birini sevmektir. Bu, korkaklar veya kendinden iğrenerek kendilerinden uzağa bakmakla yetinenler için değildir. Hayır, Yengeçteki Venüs, tüm parçalarınızı ortaya çıkarmanızı ve bütününüzü sevmelerine izin vermenizi ister. Venüs’ün Yengeç’te olmasıyla ilgili hiçbir sır yoktur.

Venüs’ü Yengeç’te sevmek çoğu zaman sadece bir kişiyi sevmekle aynı şey değildir. Yengeçteki Venüs’ü sevdiğinizde, kendilerini şekillendirmelerine izin verdikleri herkesi seversiniz. Yengeç burcundaki bir Venüs, kendi üçlü yapısındaki bir Venüs, asla yalnız kalan bir Venüs değildir. Bir sohbeti nasıl başlatacağını bilmeden bir odanın kenarlarında dolaşan hava ya da ateş Venüsleri gibi değil. Hayır, Yengeç burcundaki Venüs merkezde birinin saçını okşuyor ve gözlerinin içine bakıyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir