VENÜS'Ü AKREP'TE SEVMEK

VENÜS’Ü AKREP’TE SEVMEK

Venüs’ü Akrep’te sevmek, umutsuzca isteyen, ama sanki seni canlı canlı yemekten kaçınması gerektiğini hisseden bir yaratığı sevmek gibidir.

Herhangi bir Mars’ın Venüs’ü yönettiği gibi, Akrep’teki Venüs de fizikseldir. Tatlı sözlere ve hediyelere pek aldırmıyor. Akrep’teki Venüs sizi istediğinde, sizi bedeninizde ister. Seni bastırmak, seni tatmak ve ağırlığını kendi altına almak istiyor. Akrep’teki Venüs sizi tuzağa düşürmek istiyor.

Bir keresinde Akrep Venüs’ü olan arkadaşıma onunla yaşamanın nasıl bir şey olduğunu sormuştum. “PC’yi mi yoksa PC olmayan sürümünü mü istiyorsunuz?” sordular. Tabii ki PC olmayan seçeneği seçtim. “Sahip olmak istiyoruz” diye itiraf ettiler. “Sahip çıkmak.” Bunu o şekilde söyledi Akrepler, komik hale gelecek kadar ciddi şeyler söylemeye meyillidir.

Akrep’te Venüs’e tutulmuş olma durumu, arzuya tutulmuş olma durumudur. Arzu korkutucu. Arzu korkunç olmasaydı, haset, kıskançlık veya pişmanlık gibi duygularımız olmazdı. Arzu bazen o kadar ürkütücüdür ki, umutsuzca istediğimiz bir şeyi bozmak, arzumuzun ağırlığını hissetmekten daha kolaydır.

Akrep’teki Venüs yozlaşmayı sever. Zevk aldığı bir şeyle midesi bulanıncaya kadar ziyafet çekmeyi sever. Akrep’teki Venüs bir şey istediğinde, içine batmak ister ve sizi gezintiye çıkarmak ister. Akrep’teki Venüs nefes alıp almadığınızı umursamıyor. Oksijen? Akrep’in kollarındaki bir Venüs’te oldukça güvenli bir şekilde boğulurken neden oksijen isteyesin ki?

Akrep burcundaki bir Venüs ile çıkıyorum. İlişkimizdeki en korkunç anlardan biri, kendimi onların altında sıkışıp kaldığımda kulağıma fısıldadıkları zaman geldi, “Seni bağlayıp kızartmak ve küçük bir domuz gibi yemek istiyorum.”

Bir Venüs’ü Akrep’te sevmek bazen aşk olan ıstırabı sevmekle ilgilidir. Fiziksel özlemi sevmekle ilgilidir çünkü Akrep’te bir Venüs’ü kaçırmak bir telefon görüşmesi istemek veya bir metin mesajı istemekle ilgili değildir. Bu mevcudiyet, koku ve ağırlık istemekle ilgilidir.

Akrep Venüsleri kıskançlıkla oynamayı sever. Kıskançlık korkutucu bir şeydir, izin verirseniz bir ilişkiyi tehdit edebilecek bir şeydir. Akrep’teki Venüs için kıskançlık bir oyuncaktır. Ondan korktukları için onunla oynuyorlar. Onu erotikleştirirler. Boynuzlanmakla oynuyorlar. Kıskançlığın daha az tehlike ve daha çok uyarılma gibi hissedilebileceği senaryoları denerler. Birden fazla kişiyle çıkmak kolay olduğu için değil, zor olduğu için çok zırhlı olan Akrep insanlarında çok sayıda Venüs olduğunu fark ettim.

Akrep’teki Venüs bazen bir seçime bakar ve daha zor, daha korkunç rotadan aşağı inmeyi seçer. Bunu yapıyorlar çünkü terörü seçmek, onun seçimini kaldırabilecekleri anlamına geliyor.

Bazen insanlar Akrep testlerinde Venüs’ten şikayet ederler. Akrep’teki Venüs testleri, tüm zayıflamış Venüsler gibi, tam olarak nasıl avlanacağını bilmedikleri içinse. Koç burcundaki bir Venüs aniden ve ani hareket ederse, Akrep burcundaki Venüs hiç hareket etmez. Tuzak kurmayı ve sadece beklemeyi tercih ederler. Akrep’teki Venüs zor sorular soruyorsa, bunun nedeni yanlış cevaplar olmamasıdır. Çünkü seni izliyorlar. Ne yaptığınızı ve ne söylediğinizi fark ederler.

Akrep’te bir Venüs’ü sevmek, gözlemi sevmekle ilgilidir. Akrep’teki Venüs her şeyi fark eder. Dolandırılmazlar ve yaparlarsa dolandırılacaklarını onlardan önce biliyorlardı. Sadece o anda arzuları şüphelerinden daha büyük hale geldi.

Bir Venüs’ü Akrep’te sevmek, onları sevmekle, arzularının şüphelerinden daha büyük olduğunu anlamakla ilgilidir. Görünür hale geldiğinde yeri sallayacak kadar gizli bir arzunun ağırlığını ve kütlesini fark etmekle ilgili. Akrep’teki Venüs bazen size güvenmedikleri için değil, sizi sevmekle kendilerini kaybedebileceklerinden korktukları için saklanır.

Bazen Venüs Akrep’te komiktir. Arzu etrafında çok fazla korku var. Arzu çok büyük ve ezici. Ve sonra – neye ihtiyaçları var? Listelemelerini isteyin. Bu rahatlık, sarılmalar, tutarlı öpücükler ve günaydın ve iyi geceler.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir