Yeniden Birleşme İçin Tarot Kartları

Yeniden Birleşme İçin Tarot Kartları

Peki ya geçmiş alevinizin tekrar hayatınıza girip girmeyeceğini tarot kartı okumaları ile bilebileceğinizi söylesek? Evet, birleşme için bazı tarot kartları var. Bunlar tarot okumalarınızda göründüğünde, eski sevgilinizle ilişkinizin yeniden başlayacağına işaret edecek ve onunla olan aşk hayatınız için güçlü bir mesaj taşıyacaktır.

Kendinizi en çok aile, arkadaşlıklar ve ortaklıklar aracılığıyla tanımlarsınız. Sadece sizi tanımlamakla kalmazlar, aynı zamanda kendiniz hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olurlar. Ama bu kuralların üstünde, birini erkek arkadaşın ya da kız arkadaşın yaptığın aşk ilişkileri vardır. Çok kısa sürede hayatınızın hayati bir parçası haline gelirler. Ancak bittiğinde perişan oluyorsunuz. Kendinizi yalnızlık, kafa karışıklığı ve hayal kırıklığı ile doldurursunuz ve kendinizi tüm iyimserlik kapılarına ve hayattaki güzel şeylere kapatırsınız.

Ama zorunda değilsin! Yeniden birleşme için bu tarot kartlarını ve içerdikleri detayları öğrenin.

Kendiniz için bir tarot seansına katıldığınızda onlara göz kulak olduğunuzdan emin olun.

Adalet Kartı

Binbaşı Arcana destesindeki Adalet tarot kartı, adalet ve karmayı gösteren büyük bir karttır. Bu kart bir tarot okuması sırasında göründüğünde, ilişkinizde zaten bir dengesizlikten muzdarip olduğunuzu gösterir. Ayrıca ilişkinizde de zor bir dönemden geçtiğinizi gösterir. Hem siz hem de eşiniz kötü bir etkileşimle karşı karşıya kalabilir.

Kule Tarot Kartı

Kule tarot kartı, bazen sorunun kişi değil, zamanlama ve durum olduğunu söylüyor. Bazen, daha iyi hale getirmek için ne kadar uğraşırsanız uğraşın veya bir şeyler yapın, olması gerekmiyor. Ve bu olduğunda, uzun vadeli bir bağlanmadan daha çok kendi kendine zarar veren bir bağlantı olduğunu gösterir. Ya siz ya da eşiniz gerekenden fazlasını veriyor.

Bu nedenle, bu kartı yeniden birleşme için tarot kartlarından biri olarak alırsanız, yeni bir başlangıç ​​yapmak veya yeni bir şey inşa etmek için eski şeylerin yıkılması ve tam oldukları yerde yıkılması gerektiğini anlayın.

Denge Kartı

Temperance Tarot kartı, yeniden birleşme için en hayati tarot kartlarından biridir. Ilımlılığı ve karıştırmayı temsil eder. Size sahip olduğunuz şeyin şimdi ile geçmişin, arzular ile streslerin, sevinçler ve korkuların güçlü bir bileşimi olduğunu söyler. Okurken bu kartı alırsanız, sabırlı ve hoşgörülü olmayı unutmayın.

Herkes kendi tarzında hareket eder. Partnerinizin kendi bölgesi, işleri işleme yolları ve çok daha fazlası var. Ve onların düşüncelerinizi algılamasını beklemek bir hata olur.

Yargı Tarot Kartı

Her şeyden çok, Yargı tarot kartı sizinle ilgili. Ayrıca, hayatınızda büyük bir değişiklik veya değişikliğin geleceğini ve ilişkilerde ve duygularda yeniliği gösterir. Tarot kartı destesinden böyle bir tarot çıktığında, çevrenizdeki insanlarla iletişim kurmanın yeni yollarıyla karşılaşacağınızı söylüyor.

Bununla birlikte, yakın zamanda veya uzun bir süre önce ilişkinizde bir bölünme yaşadıysanız, kart şimdi daha iyi bir insan olmak için doğaçlama yapmış olabileceğinizi söylüyor. Ayrılığınızda hissettiğiniz tüm olumsuzluklar, olumsuzluklar artık yok.

Asılan Adam Tarot Kartı

Binbaşı Arcana destesinden bir başka büyük karttır ve birleşme için tarot kartları düşünüldüğünde önem taşır. Sıkıştığınızı söylüyor! Bu kartı uzlaşma okumalarınızda aldığınızda, kendinizi durumdan veya geçmiş düşüncelerden kurtarmanız gerekir. Kart seninle ilgili, çıktığın kişi değil.

Kendinizi kısıtlamalara ve sınırlamalara hapsettiniz. Ve bu, tarot okumanız sırasında bu kartı alırsanız, tam olarak bırakmanız gereken şeydir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir